Mesin Bundling Tabung Baja

Katrangan singkat:

Mesin kasebut digunakake kanggo numpuk lan ngemas produk rampung ing jalur produksi pipa. Tanpa operasi manual, mesin bisa mlaku kanthi otomatis, sing nambah efisiensi produksi. Ngilangi gangguan, kerusakan, lan bebaya sing didhelikake kanthi aman, lan nambah kualitas produk lan nyuda biaya produksi.
Kanggo nyukupi kabutuhan domestik kanthi otomatis produksi lini produksi pipa, kita nyedhot titik kuat peralatan ing jaban rangkah lan nggawe inovatif. Mesin kasebut nduweni ciri teknologi canggih, keandalan aman sing dhuwur, struktur kompak lan cukup, proses diwasa, lan perawatan operasi sing trep. Yen dibandhingake karo mesin jaban rangkah, kinerja karo rasio rega mesin luwih dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan Pipa:
Baja Karbon
Industri sing ditrapake:
Toko Bahan Bangunan, Pabrik Pabrik
Sawise Layanan Garansi:
Ora ono layanan
Lokasi Layanan Lokal:
Mesir, Amerika Serikat, Jepang, Australia
Lokasi Showroom:
Ora ana
Inspeksi metu video:
Kasedhiya
Laporan Tes Mesin:
Kasedhiya
Jinis Pemasaran:
Produk Biasa
Garansi komponen inti:
Ora kasedhiya
Komponen Inti:
PLC
Kahanan:
Anyar
Jinis:
Lini Produksi Pipa
Aplikasi:
kaya sing dibutuhake
Kapasitas Produksi:
20-40m / menit
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Teneng
Tegangan:
380V
Daya:
1500KW
Sertifikasi:
ISO9001: 2008
Garansi:
1 Taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan online, Insinyur kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah
Poin Penjualan Utama:
Gampang Dioperasikake
Jeneng produk:
pabrik tabung erw
Bahan baku:
Koil baja karbon
Wangun pipa:
Pipa bunder, pipa persegi & pipa persegi panjang. pipa ovel,
Sistem nglereni:
Gergaji panggilingan puteran

Katrangan Produk


Pro kita nyuda rega, tim sales dinamis, QC khusus, pabrik kuat, layanan lan produk berkualitas paling apik kanggo Mesin Pipa Tube / Pipa Akhir Kualitas China kanggo Pabrik Pipa, Konsep perusahaan kita yaiku "Tulus, Kecepetan, Layanan, lan Kepuasan ”. Kita bakal ngetutake konsep iki lan entuk luwih akeh kesenengan para pelanggan.
Mesin China sing Ndhuwur, Expander, Sajrone taun-taun cendhak, kita ngladeni klien kanthi jujur ​​minangka Kualitas Pertama, Perdana Integritas, Pengiriman Tepate, sing entuk reputasi apik lan portofolio perawatan klien sing nyengsemake. Ngarep-arep nggarap sampeyan Saiki!

Organisasi kasebut terus nggawe konsep prosedur "manajemen ilmiah, keutamaan kualitas tinggi lan efisiensi, pembeli paling dhuwur kanggo Ekspor 8 Tahun China Auto Clamping Sheet Metal and Tube Mill Milling Machine, Sugeng rawuh, sampeyan mesthi dadi bagean saka kita bebarengan kanggo nggawe organisasi sampeyan luwih gampang . Kita biasane dadi mitra paling gedhe nalika pengin duwe usaha cilik.
Pengembang China 8 Tahun, pabrik pengilingan, Priksa manawa sampeyan rumangsa bebas kanggo ngirim spek lan kita bakal menehi reaksi cepet. Kita duwe tim rekayasa sing berpengalaman kanggo nglayani kabeh kebutuhan lengkap. Sampel gratis bisa dikirim kanggo sampeyan dhewe kanggo ngerteni luwih akeh kasunyatan. Supaya sampeyan bisa memenuhi gegayuhan, mangga rumangsa bebas ngubungi kita. Sampeyan bisa ngirim email lan langsung nelpon. Kajaba iku, kita nampani kunjungan menyang pabrik saka saindenging jagad kanggo luwih ngerti babagan perusahaan kita. nd barang dagangan. Ing perdagangan karo para pedagang ing sawetara negara, kita asring ngetrapake prinsip kesetaraan lan saling nguntungake. Muga-muga bisa dipasarake kanthi usaha bebarengan, perdagangan lan kekancan kanggo entuk manfaat bebarengan. Kita ngarep-arep bisa njaluk pitakon.

Rincian Produk

Tampilan produk

Panggunaan Produk

 

Produk sing gegandhengan

Babagan kita

 Shijiazhuang Teneng Peralatan Listrik & Mekanik Co, Ltd minangka produsen profesional saka lini produksi pipa baja gandheng, garis pembentuk gulung adhem, garis geser, garis potong nganti dawa lan gegandhengan peralatan tambahan. Perusahaan Teneng minangka perusahaan modern sing bisa riset lanpangembangan, produksi lan penjualan. Teneng minangka anggota dewan saka China Roll Forming Association,anggota presiden Asosiasi Dagang Tube Hebei Steel.Mesin teneng minangka peralatan produksi tabung paling efektif sing kasedhiya ing saindenging jagad.Ing China, pangguna sing misuwur yaiku Hebei Jingye Group, SANY Group, China Shipbuilding Industry Corporation, Chongqing Changzheng Heavy Industry Co., Ltd lsp.

Pameran Pelanggan

Kemasan & Pengiriman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita