Mesin slitting kanggo koil baja

Katrangan singkat:

I. Informasi teknis
1. Kekandelan koil baja: 0,5-3.0mm
2. Lebar koil baja: 500-1250mm
3. Koil: ф508, ф610;
4. Koil OD: ф1000 ~ ф1600mm;
5. Koil Maks. Bobot: 7,0 Ton;
6. Bahan koil baja: Kumparan baja adhem Kurang
7. Precision nglereni: Franchise Jembar ± 0,15mm;
8. Kekandelan piring irisan: ≤2.0mm;
9. Diameter poros celah: Ф180, bahan 40Cr , tempa, tempering, headening frekuensi tengah
10. Lebar produk pungkasan≥100mm;
11. Ukuran agul-agul warna: Ф180 × Ф250 × 10mm, Bahan: 6CrW2Si, Atose: HRC56-58
12. Kacepetan geser: 0-40m / min;
13. ID Recoiler: Ф508mm;
14. Dhuwur garis: 800mm
II. Aliran teknis lini produksi
Transportasi bahan → panganan → uncoiler → mencubit → tabel runout → pandhuan → Mesin slitting → keranjang sampah → panyimpenan bahan → Preassigned & damping → Piranti pencet → Recoiler → → bundle → mbuwang (sistem kontrol listrik, sistem hidrolik)


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Ora Ana Garis Slitting:
5 - 12
Jembar Motong (mm):
500 - 1250 mm
Kandel Bahan (mm):
1 - 6 mm
Kacepetan Nglereni (m / min):
10 - 60 mm
Inspeksi metu video:
Kasedhiya
Laporan Tes Mesin:
Kasedhiya
Jinis Pemasaran:
Produk Panas 2019
Garansi komponen inti:
Ora kasedhiya
Komponen Inti:
PLC, Gearbox, Gir
Bobot Koil (T):
25 T
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Teneng
Kahanan:
Anyar
Tegangan:
380V
Daya Rated:
50HZ
Bobot:
80tons
Sertifikasi:
ISO, CE
Taun:
2020
Poin Penjualan Utama:
Gampang Dioperasikake
Garansi:
5 taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Suku cadang gratis, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan, Dhukungan online, Dhukungan teknis video
Sawise Layanan Garansi:
Dhukungan teknis video, Dhukungan online
Lokasi Layanan Lokal:
Mesir, Amerika Serikat, Jepang, Australia
Industri sing ditrapake:
Toko Perbaikan Mesin, Pabrik Pabrik, Pekerjaan konstruksi, Pabrik Panganan & Minuman, Toko Bahan Bangunan
Lokasi Showroom:
Mesir, Vietnam, Pakistan, Thailand, Korea Selatan, UEA, Sri Lanka, Kazakhstan, Uzbekistan, Malaysia
Jinis:
Garis slitting
Jeneng:
Mesin Geser Koil Baja
Aplikasi:
Waja
Jeneng produk:
Slitting Line Produksi
Fungsi:
Proses Slitting
Bahan:
Gulung adhem

Kunci sukses yaiku "Produk sing Apik banget, Tarif sing Lumayan lan Layanan Efisien" kanggo Ekspor Online China API 5lx42 X46 X50 ERW Steel Tube Mill ASTM A53 Tube Spesifikasi Pipa Baja Seam Lurus, kita ngarep-arep bisa nggawe luwih akeh hubungan bisnis karo para pelanggan ing saindenging jagad jagad
Eksportir Online Pipa Baja ERW China, Pipa Mulus, Saiki kita duwe tim sing apik kanggo nyedhiyakake layanan sing berpengalaman, balesan cepet, pengiriman tepat waktu, kualitas apik lan rega paling apik kanggo para pelanggan. Kepuasan lan kredit sing apik kanggo saben pelanggan dadi prioritas utama. Kita kepengin banget kerja sama karo para pelanggan ing saindenging jagad. Kita yakin bisa marem karo sampeyan. Kita uga seneng nampani pelanggan kanggo ngunjungi perusahaan lan tuku solusi.

Kanthi tetep percaya ing "Nggawe barang sing paling dhuwur lan nggawe kanca karo wong-wong saka endi wae ing jagad iki", umume para pembeli mesthi luwih dhisik kanggo Pangiriman Anyar kanggo Pabrik China, Pabrik Tabung ERW Babak Kualitas Tinggi, Kabeh produk ditampilake kanthi solusi paling apik sawise laris. Berorientasi pasar lan berorientasi pelanggan kaya saiki sing kita tindakake. Sincerely kanggo kerja sama Win-Win!
Pangiriman Anyar kanggo Las Pipa China, Jalur Produksi Pipa, iku modeling kuat lan promosi kanthi efektif ing saindenging jagad. Aja nganti ilang fungsi utama sajrone wektu sing cepet, sampeyan kudu duwe kualitas apik banget. Dipandu karo prinsip "Prudence, Efficiency, Union and Innovation. perusahaan kasebut Upaya banget kanggo nggedhekake perdagangan internasional, nambah organisasi. rofit lan tambah skala ekspor. Kita wis yakin manawa bakal duwe prospek sing cerah lan bakal disebar ing saindenging jagad ing taun ngarep.

Kita yakin manawa kanthi gaweyan bebarengan, bisnis ing antarane kita bakal entuk mupangat bebarengan. Kita bisa njamin produk kanthi kualitas apik lan nilai kompetitif kanggo Pabrikan China kanggo Pabrik Pipa Baja Karbon China ERW Steel Pipe Making Machine, Disaranake sampeyan supaya bisa ngupayakake amarga wis golek kanca ing usahane. Kita yakin sampeyan bakal nemokake perusahaan bisnis karo kita ora mung ngasilake nanging uga duwe bathi. Kita kabeh wis siyap kanggo nyedhiyani apa sing sampeyan butuhake.
Pabrikan China kanggo Mesin Pipa China, Mesin Pipa, Kanthi semangat "efisiensi, kenyamanan, kepraktisan lan inovasi" sing dhuwur, lan cocog karo pandhuan "kualitas apik nanging rega sing luwih apik," lan "kredit global", kita wis ngupayakake kerja sama karo perusahaan komponen mobil ing saindenging jagad kanggo nggawe kemitraan kanthi win-win.

Aliran teknis garis Slitting:

Mobil koil lan panyimpenan→ Uncoiler → piranti papan shovel → Flattening → Geser pucuk → Piranti pusat → Geser disk SlitterRewinder → Platform → Goleki pesawat sing tambah akeh → Recoiler → Dhukungan aktif, tahan lengen lan mejaNgeculake Mobil koil

Dipakani Bahan Baku

Koil CR, baja Galvanis, koil HR

Kekuwatan Tensil Material

Maksimum 550MPa

Kekuwatan Ngasilake Bahan

Maksimum 235MPa

Koil OD

1100mm nganti 2000mm

ID Koil

508mm & 610mm (pesenan pelanggan)

Bobot Koil

Maksimum 25000 kg

Jembar Koil

Min 500mm, Max 1600mm

Kandel Koil

Min1.0mm, Max6.0 mm

Toleransi Jembar

≤0.10mm

Burr Toleransi

Kekandelan ≤3%

Kacepetan mlaku kanthi cepet

Sawise 1.0-2.0mm, 0-80m / min

Sawise luwih saka 2.0mm, 0-60m / menit

Jumlah slitting

3mm ketebalan ≤6 potong

2mm kekandelan ≤15 potong

Daya Input

380V, 50Hz, 3 Frasa

Kapasitas dipasang listrik

300KW

Ukuran lantai

28 × 9.5m (dawane X)

Pitunjuk Operasi Kanggo dikonfirmasi dening panuku
Pisau celah Poros diameteripun 260mm
Poros Materi 40Cr

forge, tempering, headening frekuensi frekuensi  Agul-agul Materi H13Agul-agul AtoseHRC56-58

Produk sing gegandhengan

Babagan kita

 Shijiazhuang Teneng Listrik & Mekanika


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita