Nggeser & Cut nganti Garis Panjang

  • ZJ2000 Slitting Line

    ZJ2000 Slitting Line

    I. Informasi teknis
    1. Kekandelan koil baja: 0,5-3.0mm
    2. Lebar koil baja: 500-1250mm
    3. Koil: ф508, ф610;
    4. Koil OD: ф1000 ~ ф1600mm;
    5. Koil Maks. Bobot: 7,0 Ton;
    6. Bahan koil baja: Kumparan baja adhem Kurang
    7. Precision nglereni: Franchise Jembar ± 0,15mm;
    8. Kekandelan piring irisan: ≤2.0mm;
    9. Diameter poros celah: Ф180, bahan 40Cr , tempa, tempering, headening frekuensi tengah
    10. Lebar produk pungkasan≥100mm;
    11. Ukuran agul-agul warna: Ф180 × Ф250 × 10mm, Bahan: 6CrW2Si, Atose: HRC56-58
    12. Kacepetan geser: 0-40m / min;
    13. ID Recoiler: Ф508mm;
    14. Dhuwur garis: 800mm
    II. Aliran teknis lini produksi
    Transportasi bahan → panganan → uncoiler → mencubit → tabel runout → pandhuan → Mesin slitting → keranjang sampah → panyimpenan bahan → Preassigned & damping → Piranti pencet → Recoiler → → bundle → mbuwang (sistem kontrol listrik, sistem hidrolik)
  • Slitting machine for steel coil

    Mesin slitting kanggo koil baja

    I. Informasi teknis
    1. Kekandelan koil baja: 0,5-3.0mm
    2. Lebar koil baja: 500-1250mm
    3. Koil: ф508, ф610;
    4. Koil OD: ф1000 ~ ф1600mm;
    5. Koil Maks. Bobot: 7,0 Ton;
    6. Bahan koil baja: Kumparan baja adhem Kurang
    7. Precision nglereni: Franchise Jembar ± 0,15mm;
    8. Kekandelan piring irisan: ≤2.0mm;
    9. Diameter poros celah: Ф180, bahan 40Cr , tempa, tempering, headening frekuensi tengah
    10. Lebar produk pungkasan≥100mm;
    11. Ukuran agul-agul warna: Ф180 × Ф250 × 10mm, Bahan: 6CrW2Si, Atose: HRC56-58
    12. Kacepetan geser: 0-40m / min;
    13. ID Recoiler: Ф508mm;
    14. Dhuwur garis: 800mm
    II. Aliran teknis lini produksi
    Transportasi bahan → panganan → uncoiler → mencubit → tabel runout → pandhuan → Mesin slitting → keranjang sampah → panyimpenan bahan → Preassigned & damping → Piranti pencet → Recoiler → → bundle → mbuwang (sistem kontrol listrik, sistem hidrolik)
  • Cutter coil sheet steel coil cut to length line

    Coil sheet coil sheet coil dipotong nganti garis dawa

    Garis Cut-to-Length iki digunakake kanggo mbukak coil baja lan dipotong nganti dawa sawise flattening ing mode stop-start.
  • Steel coil cut to length Mill

    Koil baja dipotong nganti dawa Mill

    Garis Cut-to-Length iki digunakake kanggo mbukak coil baja lan dipotong nganti dawa sawise flattening ing mode stop-start.
  • HJ1500 Steel coil cut-to-length Mill

    HJ1500 Steel coil Cut-to-dawa Mill

    Garis Cut-to-Length iki digunakake kanggo mbukak coil baja lan dipotong nganti dawa sawise flattening ing mode stop-start.
  • Steel Coil Slitter Line

    Jalur Slitter Koil Baja

    Ringkesan Rincian Cepet Ora Ana Garis Slitting: 5 - 12 Lebar Motong (mm): 500 - 1600 mm Kandel Bahan (mm): 1 - 6 mm Kecepatan Nglereni (m / mnt): 10 - 60 mm Pemeriksaan metu video: Disedhiyakake Laporan Tes Mesin: Jinis Pemasaran sing Disedhiyakake: Produk Panas 2019 Garansi komponen inti: Komponen Inti Ora Sumadhiya: PLC, Gearbox, Bobot Koil Gear (T): 25 T Lokasi Asal: Hebei, Jeneng China Jeneng: Kondisi Teneng: Anyar .. .