Produk

  • ZJ2000 Slitting Line

    ZJ2000 Slitting Line

    I. Informasi teknis
    1. Kekandelan koil baja: 0,5-3.0mm
    2. Lebar koil baja: 500-1250mm
    3. Koil: ф508, ф610;
    4. Koil OD: ф1000 ~ ф1600mm;
    5. Koil Maks. Bobot: 7,0 Ton;
    6. Bahan koil baja: Kumparan baja adhem Kurang
    7. Precision nglereni: Franchise Jembar ± 0,15mm;
    8. Kekandelan piring irisan: ≤2.0mm;
    9. Diameter poros celah: Ф180, bahan 40Cr , tempa, tempering, headening frekuensi tengah
    10. Lebar produk pungkasan≥100mm;
    11. Ukuran agul-agul warna: Ф180 × Ф250 × 10mm, Bahan: 6CrW2Si, Atose: HRC56-58
    12. Kacepetan geser: 0-40m / min;
    13. ID Recoiler: Ф508mm;
    14. Dhuwur garis: 800mm
    II. Aliran teknis lini produksi
    Transportasi bahan → panganan → uncoiler → mencubit → tabel runout → pandhuan → Mesin slitting → keranjang sampah → panyimpenan bahan → Preassigned & damping → Piranti pencet → Recoiler → → bundle → mbuwang (sistem kontrol listrik, sistem hidrolik)
  • Slitting machine for steel coil

    Mesin slitting kanggo koil baja

    I. Informasi teknis
    1. Kekandelan koil baja: 0,5-3.0mm
    2. Lebar koil baja: 500-1250mm
    3. Koil: ф508, ф610;
    4. Koil OD: ф1000 ~ ф1600mm;
    5. Koil Maks. Bobot: 7,0 Ton;
    6. Bahan koil baja: Kumparan baja adhem Kurang
    7. Precision nglereni: Franchise Jembar ± 0,15mm;
    8. Kekandelan piring irisan: ≤2.0mm;
    9. Diameter poros celah: Ф180, bahan 40Cr , tempa, tempering, headening frekuensi tengah
    10. Lebar produk pungkasan≥100mm;
    11. Ukuran agul-agul warna: Ф180 × Ф250 × 10mm, Bahan: 6CrW2Si, Atose: HRC56-58
    12. Kacepetan geser: 0-40m / min;
    13. ID Recoiler: Ф508mm;
    14. Dhuwur garis: 800mm
    II. Aliran teknis lini produksi
    Transportasi bahan → panganan → uncoiler → mencubit → tabel runout → pandhuan → Mesin slitting → keranjang sampah → panyimpenan bahan → Preassigned & damping → Piranti pencet → Recoiler → → bundle → mbuwang (sistem kontrol listrik, sistem hidrolik)
  • CS127 Cold milling saw machine

    CS127 Mesin gergaji adhem

    Iki minangka peralatan mekanik sing digunakake kanggo produksi terus-terusan, pipa baja nglereni penguasa otomatis, minangka salah sawijining piranti dhukungan penting kanggo jalur produksi pipa las. Bisa ngethok pipa sajrone status statis lan gerakan, bisa ngethok pipa bunder lan pipa khusus.
  • ERW355 Milling saw machine

    ERW355 Milling saw mesin

    Iki minangka peralatan mekanik sing digunakake kanggo produksi terus-terusan, pipa baja nglereni penguasa otomatis, minangka salah sawijining piranti dhukungan penting kanggo jalur produksi pipa las. Bisa ngethok pipa sajrone status statis lan gerakan, bisa ngethok pipa bunder lan pipa khusus.
  • CS165 Cold saw machine FOR ERW Tube mill machine

    Mesin CS165 Cold saw Kanggo mesin pabrik ERW Tube

    Iki minangka peralatan mekanik sing digunakake kanggo produksi terus-terusan, pipa baja nglereni penguasa otomatis, minangka salah sawijining piranti dhukungan penting kanggo jalur produksi pipa las. Bisa ngethok pipa sajrone status statis lan gerakan, bisa ngethok pipa bunder lan pipa khusus.
  • U style product Cold Roll Forming machine

    Produk gaya U Mesin Cold Roll Forming

    Pabrik iki digunakake kanggo pabrik pipa profil kanthi kandel 2.0mm – 8.0mm saka strip baja karbon rendah. Produk rampung yaiku pipa profil.
  • Profile Roll Former

    Tilas Profil

    Pabrik iki digunakake kanggo pabrik pipa profil kanthi kandel 2.0mm – 8.0mm saka strip baja karbon rendah. Produk rampung yaiku pipa profil.
  • LW600 Cold Roll Forming mill Machine

    LW600 Cold Roll Forming mill Machine

    Pabrik iki digunakake kanggo pabrik pipa profil kanthi kandel 2.0mm – 8.0mm saka strip baja karbon rendah. Produk rampung yaiku pipa profil.
  • Profile pipe Roll Forming Machine

    Pipa profil Roll Forming Machine

    Pabrik iki digunakake kanggo pabrik pipa profil kanthi kandel 2.0mm – 8.0mm saka strip baja karbon rendah. Produk rampung yaiku pipa profil.
  • LW1200 Cold Roll Forming mill Machine

    LW1200 Mesin Roll Forming Mill

    Pabrik iki digunakake kanggo pabrik pipa profil kanthi kandel 2.0mm – 8.0mm saka strip baja karbon rendah. Produk rampung yaiku pipa profil.
  • HG32 Tube Mill

    Pabrik Tabung HG32

    Pabrik iki ditrapake kanggo ngasilake pipa bunder, pipa persegi, pipa persegi panjang, pipa struktur kaya sing disaranake pelanggan.
    Pipa produksi yaiku pipa las lurus, pengelasan kanthi Welder negara padat frekuensi (kayata welder Thermatool). Bahan yaiku Strip baja, Koil Baja.
  • GGP200KW Solid State Welding Machine

    Mesin Las GGP200KW Solid State

    HG219 lini produksi pipa lurus frekuensi tinggi digunakake kanggo ngasilake pipa baja las Φ76mm-Φ219mm kanthi kekandelan tembok 2.0mm-8.0mm, bisa ngasilake pipa profil uga ing wates pipa putaran. Sawise nggunakake teknologi pipa canggih saka luar negeri lan domestik, lini produksi sing dirancang inovatif lan saben unit produksi ora mung ekonomis nanging uga praktis.