Mills Tube & Roll Forming Line

Pabrik tabung lan gulung mbentuk garis nggawe pasangan alami. Mangkono uga garis pembentuk gulungan lan pabrik tabung.
Asil langsung ngelingi topik-topik sing dingerteni iki kanthi urutan mbalikke yaiku owah-owahan utama: ing pirang-pirang jinis lan macem-macem produk sing diformat ing pagar waja lan doorfram bentuk global menyang pisau helikopter, sistem converyor lan mobil sepur.
Yen ana pamikir kaya dhaptar sing ora ana gunane, produk sing wis digawe bakal dadi calon utama. Dhaptar liyane sing cukup gedhe bisa dikompilasi ing industri sing bakal ngrusak - pancen lumpuh-tanpa dheweke. Mesthine, bisa uga padha karo siji produk unggulan saka negara pabrik seni tabung. Nanging iki bakal diwartakake maneh.
Jinis desain pabrik rolling adhem bisa dipérang dadi pirang-pirang jinis, bisa memenuhi macem-macem pamrosesan sing kudu disesuaikan. Miturut standar sing beda kanggo mbedakake jinis pabrik. Yen sampeyan milih miturut pamrosesan piring, pabrik sing digawe adhem digunakake ing pamrosesan sheet metal bisa digulung panas lan digulung kadhemen loro, kanthi kandel kasus rolling langsung, pabrik bisa dipérang dadi piring sing digulung kadhemen Loro jinis pabrik sing adhem uga kasedhiya.
Yen sampeyan butuh strip sing digulung kadhemen kanggo mbedakake pabrik sing adhem, pabrik muter bisa dipérang dadi pabrik rolling terus lan pabrik muter. Nanging, ketegangan pabrik uga minangka salah sawijining konten sing luwih penting, masalah ketegangan pabrik umume kedadeyan nalika proses muter, muter bisa dadi manifestasi penting. Ing produksi rolling cold kadhemen, rolling tension dhuwur minangka fitur ing produksi, yen sistem tegangan cukup, sampeyan bisa njamin stabilitas proses rolling, uga kualitas kontrol strip sing wis rampung. Pabrik rolling adhem kanthi ketegangan dhuwur bisa nyegah kedadeyane penyimpangan saka bahan kerja, lan ing wektu sing padha duwe fungsi nyetel kanthi otomatis supaya lempeng bisa rata lan nyuda tekanan rolling supaya ora ana deformasi, supaya bisa nambah efisiensi produksi lan ningkatake makarya kanthi jumlah.


Wektu kiriman: Jul-26-2021