Unit Pipa Gandheng Longitudinal Proses Produksi iku apa?

Proses produksi mesin las longitudinal sederhana, efisiensi produksi dhuwur, biaya murah lan pangembangan cepet. Kekuwatan pipa gandheng spiral umume luwih dhuwur tinimbang pipa gandheng lurus, pipa kasebut bisa digunakake kanggo ngasilake pipa gandheng diameter luwih gedhe kanthi kothong sing sempit, nanging uga jembar produksi pipa bilet kanthi diameter beda. Nanging, dibandhingake karo pipa lurus sing padha, dawa las tambah 30 ~ 100%, lan tingkat produksi kurang.
Mula, diameter luwih cilik kanggo panggunaan pipa gandheng lurus, pipa gandheng diameter gedhe biasane digunakake las las.
1. Pipa baja las cairan tekanan rendah (GB / T3092-1993) uga dikenal minangka pipa las umum, umume dikenal minangka tabung ireng. Digunakake kanggo ngeterake banyu, gas, udara, minyak lan uap pemanas lan cairan tekanan rendah umum liyane lan panggunaan pipa baja las liyane. Kekandelan tembok pipa dipérang dadi pipa baja biasa lan baja kandel; njupuk liwat formulir dipérang dadi pipa non-Utas (pipa cahya) lan karo rebar. Spesifikasi pipa baja kanthi diameter nominal (mm) ngandhakake, diameter nominal minangka diameter kira-kira. Umume digunakake ing adat, ujar pangiriman cairan tekanan rendah saka pipa baja sing dienggo saliyane pangiriman langsung cairan, nanging uga akeh pipa transmisi cairan tekanan rendah sing digunakake kanggo pipa las galvanis.
2. Pangiriman cairan tekanan rendah galvanis pipa baja las (GB / T3091-1993), uga dikenal minangka pipa baja las galvanis, umume diarani pipa putih. Digunakake kanggo ngeterake banyu, gas, minyak udara lan uap pemanas, banyu anget lan cairan tekanan liyane umume luwih murah utawa panggunaan pipa las galvanis panas (las utawa las) panas liyane. Kekandelan tembok pipa dipérang dadi pipa baja galvanis biasa lan pipa baja galvanis sing kandel; njupuk formulir dipérang dadi pipa baja galvanis sing ora Utas lan pipa baja galvanis Utas. Spesifikasi pipa baja kanthi diameter nominal (mm) ngandhakake, diameter nominal minangka diameter kira-kira. Umume digunakake ing inci, kayata 11/2 lan liya-liyane.
3. Casing kawat baja karbon biasa (GB3640-88) minangka bangunan industri lan sipil, instalasi mesin lan peralatan lan proyek instalasi listrik liyane kanggo nglindhungi pipa baja kawat.
4. Pipa baja gandheng lurus (YB242-63) yaiku pipa las longitudinal lan pipa baja. Umume dipérang dadi pipa baja gandheng metrik, tabung tembok sing tipis, trafo, tabung pendingin lan sapanunggalane.
5. Pipa cairan busur spiral pangiriman cairan tekanan (SY5036-83) yaiku strip baja sing digulung panas kanggo tabung kosong, kanthi bentuk spiral suhu ruangan, kanthi metode las busur kaping pindho kanggo pangiriman cairan ing tekanan Spiral seam pipa waja. Baja tekanan kuat, kinerja las, sawise macem-macem inspeksi lan tes ilmiah sing ketat, panggunaan aman lan andal. Pipa baja diameter gedhe, ngirimake efisiensi sing dhuwur, lan bisa ngirit investasi pipa. Umume digunakake kanggo transportasi pipa minyak lan gas alam.
6. spiral pangiriman cairan tekanan las pipa baja gandheng frekuensi tinggi (SY5038-83) yaiku strip baja gulung panas kanggo tabung kosong, ing cetakan spiral suhu ruangan, metode las lap frekuensi tinggi kanggo pangiriman cairan bertekstur Spiral frekuensi las paling dhuwur pipa waja gandheng. Baja tekanan kuat, plastik, lan cetakan las lan mesin sing gampang; sawise macem-macem tes lan tes sing ketat lan ilmiah, panggunaan diameter pipa baja sing aman, andal, efisiensi transmisi sing dhuwur, lan bisa ngirit investasi pipa. Umume digunakake kanggo mbikak transportasi pipa minyak, gas alam lan sapanunggalane.


Wektu kiriman: Jul-26-2021