Warta

  • Tube Mills & Roll Forming Lines

    Mills Tube & Roll Forming Line

    Pabrik tabung lan gulung mbentuk garis nggawe pasangan alami. Mangkono uga garis pembentuk gulungan lan pabrik tabung. Asil langsung ngelingi topik-topik sing akrab iki kanthi urutan mbalikke yaiku owah-owahan utama: ing jumlah lan macem-macem produk sing diformat ing pagar bentuk lan bingkai lawang ...
    Waca liyane
  • Cold-formed Steel Equipment, Raw Materials and Range Comparison and Good Standards

    Peralatan Baja sing digawe adhem, Bahan Baku lan Bandhingan lan Standar sing Apik

    Peralatan baja sing digawe adhem, sing bisa dadi bahan? Peralatan baja sing digawe adhem, sing digunakake kanggo ngasilake baja sing digawe adhem, jinis baja. Ing bahan baku, umume, strip baja gulung panas utawa gulung adhem digunakake minangka bilet, lan operasi lentur lan operasi liyane ditindakake kanggo entuk ...
    Waca liyane
  • Longitudinal Welded Pipe Unit of the Production Process is what?

    Unit Pipa Gandheng Longitudinal Proses Produksi iku apa?

    Proses produksi mesin las longitudinal sederhana, efisiensi produksi dhuwur, biaya murah lan pangembangan cepet. Kekuwatan pipa gandheng spiral umume luwih dhuwur tinimbang pipa gandheng lurus, pipa kasebut bisa digunakake kanggo ngasilake pipa gandheng diameter luwih gedhe kanthi kothong sing sempit, ...
    Waca liyane