Pabrik tabung baja gandheng HG219 frekuensi dhuwur

Katrangan singkat:

Rentang Produksi Pipa saka φ8 ~ φ630, Kandel saka 0.3mm ~ 19mm. Standar pipa: AIP, ASTM, BS, GB.


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan Pipa:
Baja Karbon
Industri sing ditrapake:
Hotel, Toko Bahan Bangunan
Sawise Layanan Garansi:
Ora ono layanan
Lokasi Layanan Lokal:
Mesir, Amerika Serikat, India, Jepang, Australia
Lokasi Showroom:
Ora ana
Inspeksi metu video:
Kasedhiya
Laporan Tes Mesin:
Kasedhiya
Jinis Pemasaran:
Produk Anyar 2020
Garansi komponen inti:
Ora kasedhiya
Komponen Inti:
PLC
Kahanan:
Anyar
Jinis:
Pabrik Pipa
Aplikasi:
pipa gandheng
Kapasitas Produksi:
160 m / mnt
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
TENENG
Tegangan:
380V / 220V
Daya:
1500w
Ukuran (L * W * H):
60 * 2 * 1
Bobot:
ora yakin
Sertifikasi:
ISO9001: 2000
Garansi:
1 Taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan online, suku cadang gratis, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan, Dhukungan teknis video, pusat layanan Luar Negeri kasedhiya
Poin Penjualan Utama:
Gampang Dioperasikake
Pabrik Tabung Baja Karbon:
Pabrik Pipa Baja
Jeneng:
Pabrik Tabung
Bahan baku:
Baja karbon sedheng
Jeneng produk:
Wangun pipa:
Pipa Lingkaran
Panggunaan:
Pipa Konstruksi

mesin las pabrik las tabung baja HG219 frekuensi tinggi

Katrangan Produk

Pabrik iki arep digawe pipa bunder, pipa persegi, pipa persegi panjang, pipa struktur minangka nasehat pelanggan.

 

Pipa produksi yaiku pipa las terus, las dening Frekuensi tinggi negara bagian tukang las (contone tukang las Thermatool).Bahan kasebut yaiku Strip baja, Koil Baja.

 

Rentang Produksi Pipa saka φ8 ~ φ630, Kandel saka 0.3mm ~ 19mmStandar pipa: AIP, ASTM, BS, GB.

 

Pabrik kasebut dudu produk standar, bisa ngrancang lan ngasilake minangka kebutuhan pelanggan.

Produk sing wis rampung yaiku pipa bunder, persegi lan pipa persegi panjang.

Aliran teknis lini produksi:

{SteelTape} → → Double-head un-coiler → → Cutter and welder kepala → →Akumulator spiral→ → Nggawe bagean (Unit flattening + unit nyopir utama + Forming unit + Unit pandhuan + unit las induksi frekuensi tinggi + roller rem) + Bingkai De-burr → → Unit adhem → → Unit ukuran lan pelurus → →Kadhemen weruh ing kontrol komputer → → Tabel Run-out → → Semi-otomatis Pengepakan mesin

 

Spesifikasi Pipa Baja
Diameter Pipa Bunder Ø25–Ø76mm
Kandel Pipa 1.2- 4.0mm
Pipa persegi lan persegi dowo 20X20mm 60X60mm
Kandel Pipa 1.2 - 3.0mm
Panjang Pipa 6-9m
Toleransi Panjang 0-6mm
Spesifikasi Pita Baja
Materi Baja karbon (δb≤500Mpa, δs≤235Mpa)
Dhiameter batin Φ470-Φ510mm
Dhiameter njaba Φmax = 1900mm
Lebar baja Strip 80mm-240mm
Kekandelan baja Strip 1.2mm-4.0mm
Bobot maksimum 3.0 ton
Kapasitas dipasang listrik setuju450KW
Kacepetan Line 1,5 m3/ h

Piranti pandhuan lan penjaga minangka bagean penting saka pabrik muter baja bagean. Supaya potongan sing digulung kanthi akurat ngetik lan metu saka pass miturut posisi, arah lan kahanan sing wis ditemtokake, aja nganti potongan sing digulung saka gangguan, lan potongan sing digulung digosok lan diperes. Kanggo keamanan buruh lan peralatan, piranti pandhuan lan njaga kudu dipasang sadurunge lan sawise muter. Piranti pandhuan lan penjaga kalebu pandhuan lan piring penjaga, kothak piring pandhuan, balok tetep, pipa, piring pandhuan torsi, roller torsi lan piring enksi ing ngarep lan mburi.
Pelat penjaga dipasang ing sisih njaba kanggo nyegah kacilakan gulung. Plat pelindung ngisor dipasang ing balok pelat pandhuan. Papan pengawal ndhuwur angel didandani, lan ora bisa dipercaya kaya papan pengawal ngisor. Sisih ndhuwur bisa uga ora bisa nggulung amarga geter pigura, utawa bisa uga nyebabake kacilakan amarga potongan sing nggulung ing pucuk papan pengawal. Panggunaan tekanan munggah ing desain bolongan minangka langkah efektif kanggo ngindhari masalah iki.
Pabrik gilingan piring waja ora butuh piring pandhuan, lan plat penjaga kasebut uga diarani plat penjaga. Pabrik penggilingan billet bisa nggunakake piring pandhuan kanthi integral. Pabrik gulung baja bagean khusus uga bisa nggunakake piring pandhuan integral sing cocog karo pirang-pirang pola pass. Plat pandhuan mesin tindikan pipa waja disusun munggah lan mudhun kanggo nggawe pass lan melu deformasi bebarengan karo roller.

 

Pabrik gulung bilet tabung gandheng yaiku peralatan muter baja sing digunakake kanggo muter piring baja ketebalan medium. Kekandelan pelat baja sing diprodhuksi biasane kekandelan. Spesifikasi pabrik gulungan bilet tabung gandheng umume nominal miturut dawa permukaan muter, kayata 2300mm, 2800mm, 5500mm lan liya-liyane. Jagad saiki minangka pabrik roda 5500mm paling gedhe. Kaya pabrik penggilingan liyane, pabrik gulungan bilet tabung sing gandheng kalebu wadhah kerja lan piranti transmisi. Stand kerja utamane kalebu pabrik, sistem gulung, sistem keseimbangan, piranti pangurangan lan piranti pangowahan gulung. Piranti transmisi kasebut kasusun saka motor gedhe lan reduser. Amarga pangembangan teknologi pabrikan motor, pabrik gulung bilet tabung gandheng modern biasane didhukung langsung karo motor.
Pabrik gulung bilet tabung gandheng modern dadi luwih gedhe, presisi lan otomatis. Kanggo nggayuh persyaratan teknologi guling sing dikontrol plat baja, bisa ngasilake piring baja paduan sing kuat. Aplikasi komputer elektronik wis nambah derajat kontrol otomatis pabrik penggilingan. Hidrolik AGC (Sistem Kontrol Tebal Plate Otomatis) umume digunakake ing pabrik muter piring. Efisiensi lan efisiensi produksi piring wis apik banget.

 

Rincian Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita