Pabrik Tabung Baja Karbon ERW

  • HG32 Tube Mill

    Pabrik Tabung HG32

    Pabrik iki ditrapake kanggo ngasilake pipa bunder, pipa persegi, pipa persegi panjang, pipa struktur kaya sing disaranake pelanggan.
    Pipa produksi yaiku pipa las lurus, pengelasan kanthi Welder negara padat frekuensi (kayata welder Thermatool). Bahan yaiku Strip baja, Koil Baja.
  • Carbon Steel ERW Steel Welded Pipe machine tube ERW pipe mill

    Tabung mesin Pipa Baja Karbon ERW tabung mesin pipa ERW

    Ringkesan Rincian Cepet Bahan Pipa: Industri Karbon Baja: Hotel, Toko Bahan Bangunan Sawise Layanan Garansi: Ora ana layanan Lokasi Lokal: Mesir, Amerika Serikat, India, Jepang, Australia Lokasi Ruangan: Mesir, Kazakhstan, Uzbekistan Pamrograman metu video: Disedhiyakake Laporan Tes Mesin: Jinis Pemasaran sing Disedhiyakake: Garansi Produk Biasa komponen inti: Komponen Inti Ora Sumadhiya: PLC, Mesin, Bantalan, Gearbox ...
  • High frequency steel Square welded pipe mill Making Machine

    Mesin pembuat pipa gandheng kothak Square kanthi frekuensi dhuwur

    Pabrik roda tiga sing dhuwur mbutuhake platform angkat utawa piring pandhuan, uga macem-macem mesin putar khusus, mesin obah baja, cakram mbalikke, disk caket maju, cakram sing ana ing njero lan piranti liyane.
  • High frequency HG219 welded steel tube mill

    Pabrik tabung baja gandheng HG219 frekuensi dhuwur

    Rentang Produksi Pipa saka φ8 ~ φ630, Kandel saka 0.3mm ~ 19mm. Standar pipa: AIP, ASTM, BS, GB.
  • HG273 high quality Steel Tube Mill Pipe Machine Production Line

    HG273 Line Produksi Pipa Pabrik Tabung Baja berkualitas tinggi

    Pabrik iki ditrapake kanggo pabrik pipa bulat Φ12-Φ50mm kanthi kekandelan 0,5-2,0mm saka strip koil sing digulung kanthi adhem lan panas kanthi cara kosong tabung sing ora ditutup kanthi las sabanjure menyang tabung, pemanasan pinggiran kanthi negara padat tukang las frekuensi dhuwur, las las bujur ing gulungan mesin las tabung, pendinginan, ukuran utawa bentuk luwih lanjut lan nglereni tabung tanpa wates kanthi dawa sing diukur
  • HG127 Carbon steel pipe making machine

    Mesin nggawe pipa baja karbon HG127

    Pabrik iki ditrapake kanggo ngasilake pipa bunder, pipa persegi, pipa persegi panjang, pipa struktur kaya sing disaranake pelanggan.
    Pipa produksi yaiku pipa las lurus, pengelasan kanthi Welder negara padat frekuensi (kayata welder Thermatool). Bahan yaiku Strip baja, Koil Baja.