Mesin CS165 Cold saw Kanggo mesin pabrik ERW Tube

Katrangan singkat:

Iki minangka peralatan mekanik sing digunakake kanggo produksi terus-terusan, pipa baja nglereni penguasa otomatis, minangka salah sawijining piranti dhukungan penting kanggo jalur produksi pipa las. Bisa ngethok pipa sajrone status statis lan gerakan, bisa ngethok pipa bunder lan pipa khusus.


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
TENENG
Kahanan:
Anyar
Jinis:
Mesin Nglereni Pipa, Alat Nglereni Hidrolik
Inspeksi metu video:
Kasedhiya
Laporan Tes Mesin:
Kasedhiya
Jinis Pemasaran:
Produk Panas 2019
Garansi komponen inti:
1 Taun
Komponen Inti:
PLC, Motor
Tegangan:
380V
Sertifikasi:
ISO, CE
Garansi:
1 Taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Suku cadang gratis, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan, Dhukungan online, Dhukungan teknis video
Poin Penjualan Utama:
Otomatis
Sawise Layanan Garansi:
Dhukungan online
Industri sing ditrapake:
Toko Bahan Bangunan, Toko Perbaikan Mesin, Pabrik Pabrikan, Konstruksi
Lokasi Layanan Lokal:
Mesir, Amerika Serikat, Jepang, Australia
Lokasi Showroom:
Mesir, Vietnam, Indonesia, Pakistan, India, Thailand, UEA
Jeneng produk:
HSS Mesin adhem adhem nggunakake mesin pabrik ERW Tube
Aplikasi:
Nglereni Logam Industri
Bobot:
3TONS

Mesin gergaji HSS adhem nggunakake mesin pabrik ERW Tube

Katrangan Produk

Iki minangka peralatan mekanik sing digunakake kanggo produksi terus-terusan, pipa baja nglereni penguasa otomatis, minangka salah sawijining piranti dhukungan penting kanggo jalur produksi pipa las. Bisa ngethok pipa sajrone status statis lan gerakan, bisa ngethok pipa bunder lan pipa khusus.

Flying cold sawing minangka teknologi nglereni online anyar ing industri tabung las HF. Dibandhingake karo gergaji panas gesekan, karakteristik utamane yaiku prinsip panggilingan adhem. Pucuk tabung iki alus lan tanpa burr sawise dipotong. Kanggo sarat kualitas tinggi, iki ora prelu perawatan kaping pindho tanpa wates. Kajaba iku, amarga nggunakake teknologi pelacakan servo, akurasi dawa nglereni luwih dhuwur tinimbang gergaji komputer tradisional. Polusi bledug lan swara pancen nyuda ing proses produksi.

Aliran teknis lini produksi:

{SteelTape} → → Double-head un-coiler → → Cutter and welder kepala → →Akumulator spiral→ → Nggawe bagean (Unit flattening + unit nyopir utama + Forming unit + Unit pandhuan + unit las induksi frekuensi tinggi + roller rem) + Bingkai De-burr → → Unit adhem → → Unit ukuran lan pelurus → →Kadhemen weruh ing kontrol komputer → → Tabel Run-out → → Semi-otomatis Pengepakan mesin

Cara nglereni

Dingin dipotong tanpa burr

Materi

Baja karbon, Q235 lan ngisor.

Arah operasi

Kanan utawa kiwa (kaya sing dikarepake)

Maks. Diameter tabung

127 mm OD

Min Diameter tabung

31,5 mm OD

Maks. Kekandelan tembok

5,0 mm

Min Kekandelan tembok

1,0 mm

Maks. Kacepetan operasi

100m / menit

Dawane tabung referensi

4000-12000 mm

Maks. Saw diameteripun agul-agul

560 mm

Motor nyopir

Motor servo 20kw

Motor dipakani

Motor servo 5.5kw

Motor pisau

Motor servo 24kw

Ukuran dawa

2500 encode pulsa.

Bukti anti banyu lan bledug IP65 saka Koyo

Maks. Toleransi dawa tabung, udakara

±3 mm

Ora Piranti clamping

3

Tegese clamping tabung

Hidrolik

Arah arah

Tulung jelasake

Bebarengan karo filosofi bisnis "Berorientasi Klien", metode manajemen kualitas apik sing ketat, piranti sing ngasilake canggih uga tenaga kerja R&D sing kuat, kita mesthi nyedhiyakake produk lan solusi berkualitas tinggi, produk lan layanan sing luar biasa lan agresif biaya Mesin Pipa ERW Otomatis China Paling Dhuwur China, "Nggawe Produk Kualitas Tinggi" minangka target langgeng perusahaan kita. Kita ngupayakake tanpa tujuan kanggo mujudake target "Kita Bakal Tansah Jaga kanthi Wektu".
Rega Super Paling murah China ERW, Pabrik Tube, Wiwit didegake, perusahaan kasebut tetep percaya karo "adol jujur, kualitas paling apik, orientasi wong lan mupangat kanggo para pelanggan. ”Kita nindakake kabeh kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan paling apik lan barang dagangan paling apik. Kita janji manawa bakal tanggung jawab nganti pungkasan sawise layanan diwiwiti.

Perusahaan kasebut nyengkuyung filosofi "Dadi No.1 kanthi kualitas dhuwur, adhedhasar sejarah kredit lan kapercayan kanggo tuwuh", bakal terus ngladeni pelanggan sadurunge lan anyar saka omah lan jaban rangkah kanthi panas kanggo Pemasok Top China Tube Carbon Steel Material Tube Mesin Pabrik Pipa ERW127mm, Tujuane kanggo mbantu klien ngerti gegayuhane. Kita entuk upaya sing apik kanggo nyadari kahanan win-win iki lan kanthi tulus welcome sampeyan dadi bagean saka kita.
Panyedhiya Top Mesin Pabrik Pabrik Pipa ERW China, Pabrik Tabung 127mm, Kanthi nggabungake manufaktur karo sektor perdagangan asing, kita bisa menehi solusi pelanggan kanthi njamin pengiriman barang sing pas menyang papan sing tepat ing wektu sing tepat, sing didhukung karo pengalaman sing akeh , kemampuan produksi sing kuat, kualitas konsisten, portofolio produk macem-macem lan kontrol gaya industri uga layanan dodolan sadurunge lan sawise diwasa. Kita pengin nuduhake ide karo sampeyan lan nampani komentar lan pitakon.

Rincian Produk

Tampilan produk
Panggunaan Produk

 

Produk sing gegandhengan

Babagan kita

 Shijiazhuang Teneng Peralatan Listrik & Mekanik Co, Ltd minangka produsen profesional saka lini produksi pipa baja gandheng, garis pembentuk gulung adhem, garis geser, garis potong nganti dawa lan gegandhengan peralatan tambahan. Perusahaan Teneng minangka perusahaan modern sing bisa riset lanpangembangan, produksi lan penjualan. Teneng minangka anggota dewan saka China Roll Forming Association,anggota presiden Asosiasi Dagang Tube Hebei Steel.Mesin teneng minangka peralatan produksi tabung paling efektif sing kasedhiya ing saindenging jagad.Ing China, pangguna sing misuwur yaiku Hebei Jingye Group, SANY Group, China Shipbuilding Industry Corporation, Chongqing Changzheng Heavy Industry Co., Ltd lsp.

Pameran Pelanggan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita