Saw Adhem

  • CS165 Cold saw machine FOR ERW Tube mill machine

    Mesin CS165 Cold saw Kanggo mesin pabrik ERW Tube

    Iki minangka peralatan mekanik sing digunakake kanggo produksi terus-terusan, pipa baja nglereni penguasa otomatis, minangka salah sawijining piranti dhukungan penting kanggo jalur produksi pipa las. Bisa ngethok pipa sajrone status statis lan gerakan, bisa ngethok pipa bunder lan pipa khusus.
  • CS127 Cold milling saw machine

    CS127 Mesin gergaji adhem

    Iki minangka peralatan mekanik sing digunakake kanggo produksi terus-terusan, pipa baja nglereni penguasa otomatis, minangka salah sawijining piranti dhukungan penting kanggo jalur produksi pipa las. Bisa ngethok pipa sajrone status statis lan gerakan, bisa ngethok pipa bunder lan pipa khusus.
  • ERW355 Milling saw machine

    ERW355 Milling saw mesin

    Iki minangka peralatan mekanik sing digunakake kanggo produksi terus-terusan, pipa baja nglereni penguasa otomatis, minangka salah sawijining piranti dhukungan penting kanggo jalur produksi pipa las. Bisa ngethok pipa sajrone status statis lan gerakan, bisa ngethok pipa bunder lan pipa khusus.
  • HSS Cold saw machine used  ERW Tube mill machine

    Mesin gergaji HSS adhem nggunakake mesin pabrik ERW Tube

    Iki minangka peralatan mekanik sing digunakake kanggo produksi terus-terusan, pipa baja nglereni penguasa otomatis, minangka salah sawijining piranti dhukungan penting kanggo jalur produksi pipa las. Bisa ngethok pipa sajrone status statis lan gerakan, bisa ngethok pipa bunder lan pipa khusus.