Tabung mesin Pipa Baja Karbon ERW tabung mesin pipa ERW

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan Pipa:
Baja Karbon
Industri sing ditrapake:
Hotel, Toko Bahan Bangunan
Sawise Layanan Garansi:
Ora ono layanan
Lokasi Layanan Lokal:
Mesir, Amerika Serikat, India, Jepang, Australia
Lokasi Showroom:
Mesir, Kazakhstan, Uzbekistan
Inspeksi metu video:
Kasedhiya
Laporan Tes Mesin:
Kasedhiya
Jinis Pemasaran:
Produk Biasa
Garansi komponen inti:
Ora kasedhiya
Komponen Inti:
PLC, Mesin, Bantalan, Gearbox
Kahanan:
Anyar
Jinis:
Mesin Las Pipa
Aplikasi:
Liyane
Kapasitas Produksi:
90%
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
TN
Tegangan:
380-460V
Daya:
60-1800KW
Bobot:
1T
Garansi:
1 Taun
Layanan Purna Jual Kasedhiya:
Dhukungan online, pemasok mesin las frekuensi tinggi HG32 pabrik pipa baja pabrik pipa erw
Poin Penjualan Utama:
Gampang Dioperasikake
warna:
Biru
desain:
gumantung karo sampeyan
Bahan baku:
Baja karbon sedheng
Jeneng produk:
Mesin Las Tube

Pemasok mesin las frekuensi tinggi HG32 pabrik pipa baja pabrik pipa erw

Katrangan Produk

Kita pitados ing: Inovasi minangka jiwa lan roh kita. Kualitas urip iku urip kita. Pelanggan sing kudu duweni yaiku Gusti Allah kanggo Penjual Grosir Grosir China Tianjin Mill 3 4 5 Inch Panas Pungkasan Bagian Berongga Persegi Tabung Tabung Putaran Persegi Panjang, Kanggo sapa wae sing kepincut karo produk lan solusi apa wae, elinga yen sampeyan bebas njaluk kontak karo kita kanggo kasunyatan liyane. Muga-muga bisa kerja sama karo kanca tambahan sing apik saka endi wae ing jagad iki.
Vendor Grosir China 3 Inch Square Tube, Tabung Baja 3 * 3, Kanthi pengalaman meh 30 taun ing bisnis, kita wis yakin babagan layanan, kualitas lan pangiriman sing unggul. Kita seneng banget nampani pelanggan saka kabeh ndonya kanggo kerja sama karo perusahaan kanggo pembangunan umum.

Minangka cara kanggo nyedhiyakake sampeyan kanthi gampang lan nggedhekake perusahaan, kita uga duwe inspektur ing Tenaga Kerja QC lan njamin dhukungan lan solusi paling gedhe kanggo Harga Murah China Tuku Pipa Baja Ireng Ringan Saka Pabrik Tianjin, Tujuane yaiku kanggo mbantu para pelanggan ngerti tujuane Kita wis ngasilake upaya sing apik kanggo nggayuh kahanan win-win iki lan kanthi tulus welcome sampeyan kanthi nyata kanggo ndhaptar.
Pipa Baja Ringan Murah China, Pipa Bulat Bulat, Barang-barang diekspor menyang saindenging jagad. Pelanggan mesthi wareg karo kualitas, layanan berorientasi pelanggan, lan rega kompetitif sing bisa dipercaya. Misi kita yaiku "terus entuk kesetiaan sampeyan kanthi nyawisake upaya kanggo terus ningkatake barang lan layanan kanggo njamin kepuasan pangguna pungkasan, pelanggan, karyawan, pemasok lan komunitas ing saindenging jagad sing kita kerjo bareng".

Kanthi pengalaman kerja sing dimuat lan produk lan layanan sing dipikirake, mula bakal diakoni minangka pemasok sing terkenal kanggo para pembeli internasional kanggo Pabrik Pipa Merek OEM OEM Youfa Top ing Pipa Dn40 Pipe Od 1.5 inci Pipa Perancah Tabung / Perancah, Amarga kita tetep ing garis iki udakara 10 taun. Kita entuk sepindah pemasok sing paling apik babagan kualitas lan biaya. Lan kita wis ngilangi suplier sing ora berkualitas tinggi. Saiki akeh pabrik OEM sing kerja sama karo kita.
Pipa Perancah China OEM China, Tabung Perancah, Sanajan ana kesempatan sing terus-terusan, saiki kita wis nggawe hubungan sing akrab karo akeh pedagang luar negeri, kayata liwat Virginia. Kita kanthi aman nganggep manawa barang dagangan babagan mesin printer kaos asring apik amarga akeh kualitas lan uga larang regane.

Pabrik iki digunakake kanggo pabrik pipa bunder Φ12-Φ50mm kanthi kekandelan 0,5-2,0mm saka strip koil sing digulung adhem lan gulung panas kanthi kothong tubular sing ora ditutup kanthi las sabanjure menyang tabung, pemanasan pinggiran kanthi nggunakake tukang las frekuensi tinggi negara padat, las las longitudinal ing gulungan las tabung mesin, adhem, ukuran luwih gedhe utawa mbentuk lan nglereni tabung tabung tanpa wates kanthi dawa sing diukur.

Produk sing wis rampung yaiku pipa bunder, persegi utawa persegi dowo.

Aliran teknis lini produksi:

{SteelTape} → → Double-head un-coiler → → Cutter and welder kepala → →Akumulator spiral→ → Nggawe bagean (Unit flattening + unit nyopir utama + Forming unit + Unit pandhuan + unit las induksi frekuensi tinggi + roller rem) + Bingkai De-burr → → Unit adhem → → Unit ukuran lan pelurus → →Kadhemen weruh ing kontrol komputer → → Tabel Run-out → → Semi-otomatis Pengepakan mesin

 

Spesifikasi Pipa Baja
Diameter Pipa Bunder Φ12 – Φ32mm
Kandel Pipa 0,5 - 2.0mm
Pipa persegi lan persegi dowo 10X15-30X50mm
Kandel Pipa 0,5 - 2.5mm
Panjang Pipa 6-12m
Toleransi Panjang 0-6mm
Spesifikasi Pita Baja
Materi Baja karbon (δb≤500Mpa, δs≤235Mpa)
Dhiameter batin Φ470-Φ510mm
Dhiameter njaba Φmax = 1800mm
Lebar baja Strip 40mm-60mm
Kekandelan baja Strip 1.2mm-4.0mm
Bobot maksimum 1.5.0 ton
Kapasitas dipasang listrik sarujuk.250KW
Kacepetan Line 30-90m / min

Rincian Produk

Tampilan produk

Panggunaan Produk

 

Produk sing gegandhengan

Babagan kita

 Shijiazhuang Teneng Peralatan Listrik & Mekanik Co, Ltd minangka produsen profesional saka lini produksi pipa baja gandheng, garis pembentuk gulung adhem, garis geser, garis potong nganti dawa lan gegandhengan peralatan tambahan. Perusahaan Teneng minangka perusahaan modern sing bisa riset lanpangembangan, produksi lan penjualan. Teneng minangka anggota dewan saka China Roll Forming Association,anggota presiden Asosiasi Dagang Tube Hebei Steel.Mesin teneng minangka peralatan produksi tabung paling efektif sing kasedhiya ing saindenging jagad.Ing China, pangguna sing misuwur yaiku Hebei Jingye Group, SANY Group, China Shipbuilding Industry Corporation, Chongqing Changzheng Heavy Industry Co., Ltd lsp.

Pameran Pelanggan

Kemasan & Pengiriman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita