Mesin Bantu

  • GGP200KW Solid State Welding Machine

    Mesin Las GGP200KW Solid State

    HG219 lini produksi pipa lurus frekuensi tinggi digunakake kanggo ngasilake pipa baja las Φ76mm-Φ219mm kanthi kekandelan tembok 2.0mm-8.0mm, bisa ngasilake pipa profil uga ing wates pipa putaran. Sawise nggunakake teknologi pipa canggih saka luar negeri lan domestik, lini produksi sing dirancang inovatif lan saben unit produksi ora mung ekonomis nanging uga praktis.
  • Solid State H.F. Welder for sale

    Didol Welder State Solid HF

    HG219 lini produksi pipa lurus frekuensi tinggi digunakake kanggo ngasilake pipa baja las Φ76mm-Φ219mm kanthi kekandelan tembok 2.0mm-8.0mm, bisa ngasilake pipa profil uga ing wates pipa putaran. Sawise nggunakake teknologi pipa canggih saka luar negeri lan domestik, lini produksi sing dirancang inovatif lan saben unit produksi ora mung ekonomis nanging uga praktis.
  • Spiral Accumulator for steel pipe production line

    Akumulator Spiral kanggo lini produksi pipa baja

    Pabrik iki ditrapake kanggo pabrik pipa bulat Φ50mm-Φ114mm kanthi kekandelan 1,5mm – 5.0mm saka strip koil sing digulung adhem lan panas kanthi cara kosong tabung sing ora ditutup kanthi las sabanjure menyang tabung, pemanasan pinggiran kanthi negara padat tukang las frekuensi dhuwur, las jahit bujur ing gulungan mesin las tabung, pendinginan, ukuran utawa bentuk luwih lanjut lan nglereni tabung tanpa wates kanthi dawa sing diukur.
  • ERW Tube mill Steel Strip Shear and Welder

    ERW Tube mill Steel Strip Shear and Welder

    Ing unit iki mburine koil sing nerusake lan kumparan sabanjure ngliwati pabrik dipotong kanthi paralel kanthi geser banjur dipasang las, tumindak kasebut dikontrol kanthi otomatis utawa manual utawa kanthi tombol push ing papan kontrol.
  • ERW Tube mill Steel Strip Hydraulic Double-head Uncoiler

    Pabrik ERW Tabung Baja Baja Hidraulik Uncoiler Kepala

    Ing unit iki mburine koil sing nerusake lan kumparan sabanjure ngliwati pabrik dipotong kanthi paralel kanthi geser banjur dipasang las, tumindak kasebut dikontrol kanthi otomatis utawa manual utawa kanthi tombol push ing papan kontrol.