Babagan Kita

Shijiazhuang Teneng Peralatan Listrik & Mekanik Co., Ltd. 

Shijiazhuang Teneng Peralatan Listrik & Mekanik Co, Ltd minangka produsen profesional lini produksi pipa baja gandheng, garis pembentuk kadhemen, garis geser, garis potong lan peralatan tambahan sing gegandhengan. Perusahaan Teneng minangka perusahaan modern sing bisa riset lan pengembangan, produksi lan penjualan. Teneng minangka anggota dewan saka China Roll Forming Association, presiden anggota Asosiasi Dagang Tube Tube Hebei.
Mesin teneng minangka peralatan produksi tabung paling efektif sing kasedhiya ing saindenging jagad. Ing China, pangguna sing misuwur yaiku Hebei Jingye Group, SANY Group, China Shipbuilding Industry Corporation, Chongqing Changzheng Heavy Industry Co., Ltd lsp.
Mesin Teneng digunakake ing pirang-pirang negara liyane kajaba China, kayata
Amerika, Portugal, Venezuela, Brasil, Paraguay, Rusia, Ukraina, Jepang, Arab Saudi, Sudan, Uzbekistan, Kazakhstan, Vietnam, India, lan liya-liyane. Teneng nampa pujian universal saka para pelanggan ing saindenging jagad kanthi produk berkualitas tinggi lan layanan purna jual sing sampurna.

factory (1)

Pengalaman Proyek:
Wiwit didegake, perusahaan Teneng duwe pasokan atusan lini produksi kanggo para pelanggan, kita duwe akeh pengalaman teknis. Kanthi panuntun dhumateng para ahli lan profesor domestik, Teneng nglacak gerakan teknologi canggih asing, nyerep, kreatif lan ngembangake teknologi adhem sing fleksibel. Peralatan Teneng sing digunakake ing pipa API, otomotif, pipa konstruksi, pipa mebel, pabrik kontainer, panel pagar, peralatan olahraga lan liya-liyane.
Panjaluk pelanggan minangka kekuwatan pangembangan teknologi, kekuwatan perusahaan sing kuat minangka dhukungan kanggo nganyari teknologi. Perusahaan Teneng bakal kerja sama karo pabrikan domestik lan manca kanggo nyuplai peralatan berkualitas tinggi, teknologi profesional, layanan sing sampurna kanggo para pelanggan.

Daya Produksi & Sistem Layanan:
Perusahaan Teneng duwe pabrik jutaan meter persegi, lan uga duwe sistem koordinasi sing kuat karo pabrik tukang las lan cetakan. Bagian standar peralatan dipilih minangka produk perusahaan terkenal, kinerja produk sing luwih apik lan umur layanan. Saka proses komponen nganti nglumpukake mesin, kita mriksa kabeh level, lan nindakake sistem tanggung jawab produksi. Sawise layanan pribadi, latihan saka praktik kasebut, nindakake komisioning peralatan sajrone pirang-pirang taun, kanggo ngatasi macem-macem masalah ing praktik produksi, instalasi peralatan pandhuan lan tenaga pelatihan kanggo para pelanggan.

factory (2)

factory (5)

Tim Teknis:
Kekuwatan teknis sing kuat lan sistem layanan sing sampurna minangka landesan Teneng.
Teneng duwe 15 insinyur desain lan 20 insinyur komisi, kabeh duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing industri pabrik tabung. Staff Teneng mesthi mlaku ing teknologi utama, nglacak perkembangan paling anyar ing teknologi pabrik tabung, mlebu pasar lan owah-owahan kebutuhan pelanggan, nggawe inovasi ing teknologi canggih sing digunakake ing produk.