PRODUK FITUR

  • AdvantagesAdvantages

    Kaluwihan

    Produk duwe kualitas apik lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kasebut.
  • TechnologyTechnology

    Teknologi

    Kita tetep kuwalitas ing produk lan ngontrol proses pamrograman kanthi setya kanggo nggawe kabeh jinis.
  • Excellent qualityExcellent quality

    Kualitas apik banget

    Perusahaan khusus nggawe peralatan kinerja tinggi, kekuatan teknis sing kuat, kemampuan pangembangan sing kuat, layanan teknis sing apik.
  • ServiceService

    Layanan

    Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo menehi katrangan lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

Babagan Kita

  • fastory (4)

Shijiazhuang Teneng Peralatan Listrik & Mekanik Co., Ltd. minangka produsen profesional lini produksi pipa baja gandheng, garis pembentuk gulung adhem, garis geser, garis potong lan peralatan tambahan sing gegandhengan. Perusahaan Teneng minangka perusahaan modern sing bisa riset lan pengembangan, produksi lan penjualan. Teneng minangka anggota dewan saka China Roll Forming Association, presiden anggota Asosiasi Dagang Tube Tube Hebei.

Tur Pabrik